Wie zijn we

Pieter van Kruysbergen [1961], partner

Pieter van Kruysbergen is sinds 1988 werkzaam als zelfstandig architect in Nederland, België en Frankrijk. Hij volgde zijn opleiding aan AKV|St. Joost (1990) en Academie voor Architectuur en Stedenbouw (2003). Juist de combinatie van beide studies is volgens hem een verrijking voor het vakgebied; architectuur is kunst, kritisch kijken en creatief antwoorden! Zijn project 'Moskou-België' werd geselecteerd voor deelname aan Archiprix NL (2004) en Archiprix International (2005) en daarbij genomineerd voor de Hunter Douglas Award. Pieter is geïnteresseerd in het schaalniveau van de snelweg en vooral gefascineerd door de berm. Sinds 2003 is Pieter als (gast)docent verbonden aan verschillende kunstvak- en ontwerpopleidingen: Academies van Bouwkunst in Arnhem en Tilburg, AKV|St. Joost Breda en HKU Utrecht.


Laurens Kolks [1976], partner

Laurens Kolks is sinds zijn afstuderen in 1999 aan de Design Academy Eindhoven werkzaam als zelfstandig ontwerper. Kolks' ontwerpen leggen zich toe op de openbare ruimte. De schaal van de projecten varieert van meubelstukken en decors tot architectuur en stedebouwkundige plannen. Laurens werkte en exposeerde in binnen- en buitenland (o.a. Finland, Hongarije, Italië, Japan en Noorwegen). Zijn werk werd meerdere malen genomineerd en bekroond (o.a. Young Design Award 1999 en Forbo Linoleum Award YD+I 2002). Laurens is sinds 2008 als docent verbonden aan de AKV|St. Joost en was gastdocent aan de MA+U Tilburg, Gerrit Rietveld Academie, TU Delft/faculteit Industrieel Ontwerp, Willem de Kooning Academie en SUPSI, Lugano.

Contactinformatie


Stichting Atelier Tussenruimte

Bosschendijk 193
4731 DD Oudenbosch

tel: 0165 785109

email: info[at]ateliertussenruimte.nl


Algemene Voorwaarden

Klik hier om de algemene voorwaarden van Stichting Atelier Tussenruimte te downloaden.


Copyright

Behalve waar anders aangegeven geldt voor de gehele inhoud van deze website: © 2013 - 2016 Stichting Atelier Tussenruimte. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, vertoond, gewijzigd of gedistribueerd zonder de expliciete schriftelijke toestemming van de houder van het auteursrecht. Voor toestemming, neem contact op met de auteursrechthebbende: Stichting Atelier Tussenruimte.